Berichtgeving ivm het Corona virus

Berichtgeving ivm de gevolgen van de maatregelen die de federale overheid heeft opgelegd ten gevolge van het Corona virus.

Zoals u reeds via de media vernam, moeten alle restaurants sluiten tot en met 8 juni 2020. Afhankelijk van de situatie wordt geëvalueerd of de periode al dan niet wordt uitgebreid. Deze maatregel heeft, zoals u kan vermoeden, een grote impact op de werking en de dienstverlening in onze vestigingen/restaurants.

Portview heropent op 8 juni 2020.

Greenhouse café heropent op 16 juni 2020

c-hive rooftop Antwerp heropent op 29 juni 2020

Op deze pagina vindt je meer informatie over de richtlijnen die we aan onze klanten willen meegeven indien ze een bezoek aan onze restaurants brengen. Deze richtlijnen hebben we uitgewerkt op basis van het sectorplan en werden op maat van elk restaurant uitgewerkt om onze medewerkers en onze klanten te beschermen.

In deze video kan je onze richtlijnen vinden 


                                                                                             

Omdat contact tracing in de strijd tegen het Coronavirus een belangrijke schakel is en we onze klanten willen laten delen in het gebruiksgemak van de Savitas , kan u de QR - stickers op al onze afdelingen terugvinden en scannen. Hoe de contact tracing app van Savitas werkt, zie je hier.


Wil je ons nu al steunen ?  Dan kan je een waardebon aankopen en van zodra we de deuren kunnen openen, kan je komen genieten ! Bezoek de webstek https://horecacomeback.be/nl/steun-een-zaak/ of klik op volgende knop 

Steun Greenhouse café 


Steun c-hive rooftop AntwerpVoor meer info betreffende het COVID19 virus kan u volgende websites raadplegen ; 

https://www.info-coronavirus.be/nl/

https://www.health.belgium.be/nl

https://www.ecdc.europa.eu/en/coronavirus


Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x