Welkom !

'Jacquet catering & events' staat borg voor gastvrijheid en hedendaagse gastronomie. Die kan je ervaren in onze restaurants of op evenementen die ons worden toevertrouwd.

Portview is gelegen in het Noorden van Antwerpen , op de 10de verdieping van het Ahlers house aan de Noorderlaan 139 te Antwerpen ( afrit 16 - Ekeren ) , en heeft een bijzondere plaats in de architectuur van kantoorgebouwen door haar specifieke constructie.

Portview is een business center met een vrij toegankelijk self-service restaurant waar je van 's ochtends 8.00u tot 's namiddags kan vergaderen. Je kan er ook vergaderzalen huren of evenementen organiseren. Het mooie zicht op de haven van Antwerpen en haar industrieël bezorgt je een unieke ervaring.

Greenhouse Café is gelegen aan de Antwerpse ring, vlak bij de belangrijkste snelwegen (E17, E19, A12, E313 en E34),  in "Greenhouse Antwerp" waar je in het gezellige restaurant of op het terras kan lunchen, werken of feesten.

Greenhouse Antwerp herken je aan zijn verticale geveltuin ( de groenste gevel van Antwerpen )  en de ruime partijen aan glaswerk. Het gebouw is gelegen in de Uitbreidingstraat 66 te Berchem en herbergt een co-working ruimte, diverse goed uitgeruste vergaderzalen, een prachtige state of the art "boardroom met lounge" en een gezellig restaurant.

C-Hive rooftop Antwerp restaurant & bar is de jongste telg van onze uitbatingen en speelt in op de trends in het nieuwe restaurantbeleving. Sharing, tasting, pairing en exploring zijn hier geen loze woorden. Hier is "ondernemen en ontspannen" samengebracht en geniet je op het dak van het volledig gerenoveerde Crelan gebouw van een mooi uitzicht op de skyline van de Antwerpse binnenstad. Het restaurant is gelegen op de Mechelsesteenweg 180 te 2018 Antwerpen.

Naast onze uitbatingen verzorgt 'Jacquet catering & events'  ook recepties, diners, banketten en evenementen op diverse locaties in Vlaanderen. We werken hiervoor steeds op maat van de klant en werken in functie van hun wensen graag een voorstel uit. We nemen ruim de tijd om samen met de klant de locatie te bezoeken en het voorstel te bespreken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen - duurzaamheid


Ons bedrijf streeft maatschappelijk verantwoord ondernemen na. In de dagelijkse werking van onze activiteiten houden we rekening met de CO2 voetafdruk van onze producten en diensten. Zo is onze aankoop gericht op seizoensgebonden producten, zo veel mogelijk van lokale telers en handelaars, om onze belasting op het milieu en onze omgeving te minimaliseren. Wij investeren continue in nieuw materieel met een ecologische kritische kijk op zowel verbruik als op rendement, want beiden gaan wel degelijk hand in hand. Zo werken we niet met plastics en wegwerpmateriaal. Voor onze take-out gerechten kiezen we maximaal voor recycleerbare en afbreekbare verpakkingen en servies.

Omdat ( inherent aan onze sector ) er soms voedingsmiddelen niet verkocht worden en we geen voedsel willen verspillen, werken we samen met TooGoodToGo , een organisatie die ons helpt om onverkochte producten toch tegen kostprijs te verdelen. Zo gaan we voor "0"% voedselverspilling !Visserij verduurzaamt - Erkenning voor verantwoord ondernemen
Duurzaamheid is een belangrijke maatschappelijke factor en niet uit het nieuwsbeeld weg te slaan. Duurzaam betekent dat we doordacht en zorgzaam tewerk gaan met onze voorraden, onze planeet en onze omgeving. Elk van ons heeft baat bij het maximaal verminderen van onze voetafdruk. ( lees: de gevolgen van de evolutie van de mens en de belasting ervan op de aarde )

Door internationaal afspraken te maken, door opleiding en door de de visserij te reglementeren is deze de laatste jaren enorm geëvolueerd tot een duurzame sector.


Zonder in te boeten op kwaliteit kiezen we ongeremd voor een ecologische bedrijfsvoering en daarmee voor een beter milieu. Dat komt iedereen ten goede ! 

Tot binnenkort !

Website by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x