Welkom !

'Jacquet catering & events'  verzorgt lunches, recepties, diners, banketten en evenementen op diverse locaties.  We werken hiervoor steeds op maat van de klant en werken in functie van hun wensen graag een voorstel uit. We nemen ruim de tijd om samen met de klant de locatie te bezoeken en het voorstel te bespreken.

'Foodlab nation' is een nieuw concept in de deeleconomie en levert van maandag tot donderdag diverse belegde broodjes, soepen, salades, verse sappen en maaltijden bij jou op kantoor.


Maatschappelijk verantwoord ondernemen - duurzaamheid


Ons bedrijf streeft maatschappelijk verantwoord ondernemen na. In de dagelijkse werking van onze activiteiten houden we rekening met de CO2 voetafdruk van onze producten en diensten. Zo is onze aankoop gericht op seizoensgebonden producten, zo veel mogelijk van lokale telers en handelaars, om onze belasting op het milieu en onze omgeving te minimaliseren. Wij investeren continue in nieuw materieel met een ecologische kritische kijk op zowel verbruik als op rendement, want beiden gaan wel degelijk hand in hand. Zo werken we niet met plastics en wegwerpmateriaal. Voor onze take-out gerechten kiezen we maximaal voor recycleerbare en afbreekbare verpakkingen en servies.


Omdat ( inherent aan onze sector ) er soms voedingsmiddelen niet verkocht worden en we geen voedsel willen verspillen, werken we samen met TooGoodToGo , een organisatie die ons helpt om onverkochte producten toch tegen kostprijs te verdelen. Zo gaan we voor "0"% voedselverspilling !
Visserij verduurzaamt - Erkenning voor verantwoord ondernemen
Duurzaamheid is een belangrijke maatschappelijke factor en niet uit het nieuwsbeeld weg te slaan. Duurzaam betekent dat we doordacht en zorgzaam tewerk gaan met onze voorraden, onze planeet en onze omgeving. Elk van ons heeft baat bij het maximaal verminderen van onze voetafdruk. ( lees: de gevolgen van de evolutie van de mens en de belasting ervan op de aarde )

Door internationaal afspraken te maken, door opleiding en door de visserij te reglementeren is deze de laatste jaren enorm geƫvolueerd tot een duurzame sector.


Zonder in te boeten op kwaliteit kiezen we ongeremd voor een ecologische bedrijfsvoering en daarmee voor een beter milieu. Dat komt iedereen ten goede ! 

Tot binnenkort !

Welkom !
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x